Vijesti

Zaboravite na socijalni život, Ubisoft otkrio što dolazi u The Division 2 nakon izlaska i čeka nas tona sadržaja

Zbogom ženo, zbogom živote umro sam od The Division 2 ljepote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eh da. Na koži nije Balkan istetoviran, ali vuče me nostalgija, loot i The Division 2 ekipa,. Ne zamjerite na ovakvom “narodnjačkom” uvodu, ali kad živite u centru grada, a oko vas 10 narodnjačkih klubova naučite sve pjesme iako ne slušate “narodnjake.” Nije život jedna žena (nadam se Barbara da ne čitaš moje članke), ali The Division 2 nije glava izgubljena.

Massivno puno sadržaja

Studio Massive koji radi igru naučio je puno toga iz The Divisiona 1. Bila je to igra na početku svoje ere koja nije imala gotovo nikakav end game. Bila je Anthem. Na sreću, mjesecima kasnije The Division 1 je postao odlična igra ma što dežurni dušebrižnici mislili, ali da, trebalo je vremena.

Ako pratite naš portal onda znate da baš pišemo o The Divisionu 2 jer ima nas i vas dosta koji volimo looter shootere. Ako pratite The Division 2 vijesti shvatili ste već da će igra biti odmah bogata sadržajem, a jučer smo dobili čitav plan što sve dolazi u prvoj godini nakon izlaska igre.

YEAR ONE EPIZODE (SVE BESPLATNO)

https://www.youtube.com/watch?v=HyXV2XGaFwQ

Bacite pogled na trailer jer on upravo pokriva sve ovo što ja omamljen od igranja Anthema pišem. “Year One” podjeljen je u 3 epizode. Prva dolazi već na ljeto, druga na jesen a treću ćemo dobiti na zimu. Sažeto rečeno, kroz te 3 epizode dobit ćemo nove misije, nova oružja, čak 3 nove Specijalzacije, nove djelove mape i nove modeove za igranje. Štoviše, dobit ćemo pravi “komad” dodatne priče.

Sve to možemo zahvaliti činjenici da ovaj put developeri slušaju zajednicu i da su u svoje redove doveli ljude iz naroda koji shvaćaju igrače. The Division 2 već sad izgleda kao igra koja ima jasnu viziju gdje želi biti i što želi postati. Nešto što The Division 1 nije imao mjesecima nakon izlaska. 

D0bgjm X4AEPNwZ

Trebam li kupiti Gold ili Ultimate Edition?

Kratko i jasno – ne. Da, uz ta 2 izdanja dolazi “Year 1 Pass” koji je zapravo prečac do određenih stvari jer ćete primjerice sve nove Specijalizacije imati odmah otključane, a nećete morati dodatno grindati da bi ih imali. Kompletan sadržaj koji dolazi u igru je besplatan za sve, samo svi koji kupe “Year 1 Pass” ili bolje izdanje igre, dobit će sadržaj odnosno epizode 7 dana ranije.

Ostalo su sve nekakvi kozmetički itemi. Dakle, ako ne želite potrošiti ništa više van standardnog izdanja igre ne morate. The Division 2 neće podijeliti igrače kao što je to napravio The Division 1, tako da ćemo svi skupa moći sve igrati. Otvorena beta kreće sutra od 10 sati po našem vremenu, a ako niste, istu možete pre-loadati danas od 10 sati po našem vremenu.

The Division 2 izlazi na PS4, PC i Xbox One 15.3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano