Vijesti

Zaboravite na sve druge battle royale igre – ova donosi čak 500 igrača na jednu mapu!

Ovo će biti krš i lom – predosjećam!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom kad pokrenete PlanetSide Arenu i uđete u mode gdje se “mlati” 500 igrača, ne zaboravite prije toga otići na WC, pojesti nešto i popiti jer ako ostanete zadnji mislim da će jedna partija trajati prilično dugo. Iako naziv “Arena” sugerira da se radi o igri s manjom mapom, realnost je sasvim drugačija. Čeka vas zaista ogromna mapa. Čak 8k x 8k četvornih kilometara! Da, čudovište od veličine. Nije ni čudo da je mapa tako ogromna kad će se na istoj boriti do 500 igrača, a navodno da čak stiže mode gdje će biti 1000 (!) igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=dRi_ouHH-vM

PlaneSide serijal nije nikako novi, ali novi je izlet u battle royale vode. Igra će prilikom izlaska imati 3 battle royale modea za igranje, a kasnije će doći još nekoliko drugih. Battle royale modeovi su –  solo gdje se bori 100 igrača, triosi (3 igrača u teamu) gdje se bore ukupno 102 igrača i bolesni versus mode zvan “Massive Clash” gdje se na mapi bori čak 500 igrača. 250 vs 250! Igra neće imati samo battle royale mode jer ne biste vjerovali nisu svi fanovi battle royalea. Na početku igra će ponuditi 3 klase za biranje, a svaka klasa ima svoje specijalne mogućnosti. Svaka klasa imati će jetpack i moći će prizvati vozila za kretanje po ovoj ogromnoj mapi.

planetside arena reveal screen 13

Fortnite? Kakav Fortnite, ćušku ćeš dobit!!!!

Nije samo battle royale

Za sve vas i nas kojima se diže od battle royale igara (ne ona stvar), igra će imati i klasični multiplayer i klasične modeove kao što su Capture the Flag, Team Deathmatch, Search and Destroy i Global Conquest koji će se mijenjati sa svakom novom sezonom. Slično kao H1Z1 ili Fortnite igra će imati “battle pass” koji dolazi u dvije varijante – onoj besplatnoj i onoj manje besplatnoj. Treba reći da ne morate plaćati battle pass jer plaćeni ima samo više kozmetičkih itema. Zanimljivo je da ćete moći prije ulaska u igru uzeti “blueprint” za oružje, a tokom igranja kad skupite dosta love, taj nacrt iliti blueprint ćete izraditi u oružje.

planetside arena reveal screen 3

Ovako se treba obući za ovu zimu i snijeg vani

Novina je da i loot kad sletite neće biti na podu nego će biti stavljen na pijedestale zato da ne gledate cijelo vrijeme u pod, nego da ste svjesni svoje okoline. Sva oružja će odmah imati sve attachmente na sebi i nećete morati skupljati po mapi dijelove pušaka i ostalog naoružanja. Igra dolazi na PC 29. siječnja, a cijena će biti €17,62. Ako se pokaže komercijalnim uspjehom očekujte je i na konzolama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano