Vijesti

Zaboravite na Terminatore u Blackoutu, Treyarch je ponovno prepravio armor sustav u igri. Stigle i nove mape

Blackout postaje sve bolji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste primjetili jednu stvar u svijetu igara, posebice u BR žanru? Puno ranije i puno prije se rješavaju problemi i sluša se povratna informacija igrača nego što je to ranije bio slučaj?! Možda jedino kaska PUBG koji jednostavno ne prati konkurenciju, ali zato se Treyarch jako dobro pripremio na sve situacije koje ovaj žanr donosi. Osim što igru konstatno pune sadržajem, relativno brzo rješavaju sve probleme. Najveće muke im još uvijek zadaje sustav “armora” jer nekoliko smo puta pisali da igrači koji imaju level 3 armor su jednostavno prejaki u odnosu na druge igrače. Nadmoć je bila vidljiva u zadnjem patchu kad je u igri uvedena mehanika popravka armora, pa su svi koji imaju level 3 armor bili u velikoj prednosti. Kud im se armor sporo skidao kad pogodite takvog igrača uz to se armor mogao (može i dalje) popraviti.

https://www.youtube.com/watch?v=Z7hb0VIzVAg

Konačno stižu poboljšanja

Na temelju povratnih informacija koje je Treyarch dobio shvatili su da brzo moraju nešto promijeniti i zaista jesu brzo reagirali. Kao prvo, broj armor plate pločica koji možete nositi smanjen je s 10 na 5. Novost je da popravljanje oštećenog armora sad traje dosta duže, pa morate malo razmisliti kad je vrijeme za popravak. Najveća novost je pak da svi leveli armora dijele istu izdržljivost. Dakle, kad gledamo izdržljivost puno više metaka je trebalo da se uništi jedan od tri “sloja” level 3 armora. Sad je svedeno sve (za svaku razinu oklopa) na level 1 armor. Dakle, vi ćete i dalje imati prednost kad pokupite okop razine 2 ili 3, samo ćete ga brže uništavati.

Armor Tuning

  • Reduced Level 2 Armor durability to match Level 1 Armor durability.
  • Reduced Level 3 Armor durability to match Level 1 Armor durability.
  • Reduced the amount of Armor Plates that can be carried at once from 10 to 5

Osim navedenih promjena neka oružja su oslabljenja kao što je Paladin koji je jednostavno bio prejak. I to nije sve, izašao je prvi DLC koji se plaća koji je donio novu kampanju u Zombije kao i neke poznate face iz svijeta filma poput Kiefer Sutherlanda, Helene Bonham Carter, Charles Dancea i Brian Blesseda. Zaista llijepa nadogradnja je stigla za sve ljubitelje zombija, a ako ste ljubitelj pak klasičnog multiplayera onda će vas razveseliti dolazak dvije nove mape Elevation i Madagaskar, Ako imate kupljen “Black Pass” ovo ćete sve dobiti besplatno, a ako imate 380 kn viška možete ga kupiti – ovdje!

Sami procjenite vrijedi li dati novac za mape.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano