Vijesti

Zapaljena Notre Dame vratila je Assassin’s Creed: Unity ponovno u život i odjednom magično igra valja

U svakom zlu nešto dobro, zar ne? Iako, mi u požaru Notre Dame ne vidimo ništa previše dobro. Ipak, požar je odjednom izgleda igračima promijenio mišljenje u vezi Assassin’s Creed: Unityja jer na Steamu u posljednjih 2 dana igra prima same hvalospjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gameri ili licemjeri?

A svi dobro znamo da je AC: Unity solidna igra koja je tih prvih par tjedana bila ne solidna, nego loša. Igra je jednostavno imala ogromne, baš ogromne tehničke probleme i recenzije igrača su bile prilično negativne, a Ubisoft je navukao bijes igrača kao nikada prije jer je izbacio takvu nedovršenu verziju igre.

Igra je kasnije popravljena i jako je solidan naslov, no to nitko nije primjetio dok Notre Dame nije izgorila. Naime, pojavile su se priče da će detaljno modelirani interijeri katedrale poslužiti pri renovaciji Notre Dame.

Uz to je Ubisoft odlučio darivati €500 tisuća za obnovu Notre Dame, a igračima je dao besplatno AC: Unity na PC-u. I sve ovo dovelo je do toga da sad odjednom AC: Unity ispada najbolji AC u serijalu. Ubisoft je napravio plemenito dijelo, a igrači su opet ispali smiješni.

Samo pročitajte komentare na Steamu, a ako niste skinuli još uvijek besplatni AC: Unity možete sve informacije pronaći u članku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra