Vijesti

Zaradite $10 000 i doživotno besplatne igre! Sve što vam treba je mašta!

Cijelu noć sam smišljao i još ništa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako još do sad ne znate što je Mad Box, onda ne čitate naš portal. Ako nas pak čitate onda sigurno znate da je Mad Mox nova konzola koju radi Slightly Mad studio (Project Cars). Ekipa obećava najmoćniju konzolu do sad napravljenu, besprijekorni 4K i 60 FPS-ova te do sad neviđenu snagu koja će biti jednaka high-end računalima koje će tek doći za dvije godine. O konzoli smo već pisali, pa svakako provjerite sljedeće vijesti:

Nije nikakva patka niti šala, a jučer je CEO kompanije Ian Bell na Twitteru bez šale objavio da želi našu pomoć, a za to će nas bogato nagraditi. 

Osmislite dobar slogan i lova je vaša

Ako imate Twitter račun i volite igre, ili pak nemate pojma o igrama, ali ste marketing guru ovo je prilika za vas. Naime, sve što trebate je smisliti dobar slogan za konzolu. Studio je platio marketinškoj firmi masnu lovu za slogan koji glasi “You’d be Mad to not buy the Box” s kojim nisu zadovoljni i sad pozivaju sve da u Twitter komentar napišu svoj slogan, a oni će odabrati jedan pobjednički. Nagrada je i više nego odlična – doživotna zaliha igara i $10.000! Mogu sudjelovati svi, samo trebate maštu i ostaviti jedan komentar.

Ja sam sinoć smišljao cijelu noć i ništa. Nastavljam i danas jer kad vidite zapravo kakvi su drugi prijedlozi itekako imate šansu. Komentar ostavite ispod ovog tweeta. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano