Vijesti

Zgrabite čak dvije igre – potpuno besplatno! Požurite samo jer nemate puno vremena

Igre za sve generacije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno sam dobio jedan upit “zašto pišemo o besplatnim igrama koje su loše?”, pa mi iskreno nije bilo jasno pitanje. Zašto? Razumijem da među vama ima igrača koji imaju novaca i kupuju odmah prvi dan sve igre, ali među našim čitateljima i posjetiteljima ima puno ljudi koji si ne mogu priuštiti sve igre prvi dan ili pak imaju djecu koja bi nešto igrala, a roditelji nemaju novaca za sve želje svijeta. Upravo zato i pišemo ove članke da vas obavijestimo gdje možete nešto dobiti ili pronaći besplatno i uštedjeti novac.

GOG i Humble Bundle imaju poklone

Ako imate PC i mlađe gamere u obitelji za 0kn možete djeci darivati zaista jako solidnu igru za Božić. Prva igra koju možete ugrabiti je Lego The Hobbit. Riječ je o zaista zabavnom platformeru koji će oduševiti klince, ali i starije igrače koji vole svijet Lego kockica i Hobbita. Igra ima i co-op i prilično je dugotrajna, stoga nemate što misliti. Sve što trebate napraviti ako već niste – otići na Humble Bundle, napraviti besplatan račun i skinuti igru na linku! Pripazite samo na vrijeme jer u trenutku pisanja teksta ostalo je oko 30-ak sati za preuzimanje.

https://www.youtube.com/watch?v=83OMunaBvqU

Druga igra je zaista legendarna avantura od legendarnog kreatora Tim Schafera koji je svijetu gaminga podario neke od najboljih igara (posebice avantura) ikada. Tko ne zna još za Grim Fandango ili Monkey Island serijal? Full Throttle Remastered besplatan je na GOG-u, a igru možete preuzeti na linku! Ako niste samo napravite račun, preuzmite GOG klijent i skinite. Ne košta vas ništa, a ako volite avanture igrati čeka vas prava poslastica. Mlađi gameri mogu uživati u Lego Hobbitu, a vi uz Full Throtle i to besplatno. 

https://www.youtube.com/watch?v=v8x-xHvVXoY

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano