Vijesti

Zvijezda “Princa iz Bel Aira” tužio Epic i Fortnite zbog njegovog plesa

Za razliku od serije, Carlton je konačno pokazao muda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro, nadam se da svi znate koja je to serija Princ iz Bel Aira jer ako ne znate trebali bi se ostaviti Fortnitea i uhvatiti knjige iz opće kulture. Ako ne znate koja je to serija onda biste trebali izaći ispod kamena. Ako ne znate tko je Will Smith onda nema pomoći. A ako ne znate tko je Carlton iz serije nema problema. Siguran sam da znate svaki ples u Fortniteu, pa ćete tako saznati i tko je legendarni Alfonso Ribeiro koji je utjelovio lik i djelo Carltona u seriji. Šalim se malo, znam da za sve navedeno znate. No jeste li znali da Epic i Fortnite vole tu i tamo “pokrasti” pokoji ples koji onda ubace u igru? Vole da. Već ih je tužio rapper 2 Milly, ali Carlton je do sad najveća “faca” koja tuži Epic. Uostalom, pogledajte sami kako Epic posuđuje plesove.

OVO JE ORIGINALNI PLES

https://www.youtube.com/watch?v=zS1cLOIxsQ8

OVO JE FORTNITE PLES

https://www.youtube.com/watch?v=BcHqodGpo-s

Mislim da je i više nego jasno da je Epic prekopirao ili “posudio” ples koji je Carlton otplesao. Naravno da tužbe nisu bezvezne jer svi žele komad love koju Epic zarađuje Fortniteom. Znate da se plesovi kupuju V-Bucksima koje plaćate pravim novcem, a iako je Fortnite besplatna igra, Epic zarađuje milijune na prodaji kozmetičkih stvari kao što su plesovi i skinovi. No ne brinite, ako Epic i izgubi na sudu pokoji milijun neće mu napraviti problem, a igra će i dalje na zadovoljstvo igrača s Balkana biti živa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano