Vijesti

Zvijezde trailera “The Grand Tour” igre su Zagreb, Zadar i Hrvatska

Igra izlazi već idući mjesec!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Grand Tour emisiju ste vjerojatni svi čuli. Sjećate se legendarnoga Top Geara? Grand Tour je vrlo sličan Top Gearu (iako ne znamo kvalitetom možemo li to reći) jer baš kao i Top Gear, Grand Tour vodi legendarna ekipa – Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May. Ono što je odlično da se cijela ta atmosfera iz Top Geara/Grand Toura prebacila i na igru, ako ćemo suditi po trailerima koji su već izašli. Zanimljivo je da ćemo moći uskočiti na volan bilo kojeg od njih troje vozača na nekoj lokaciji iz treće sezone i pokušati izvršiti neki izazov bolje od njih. Zadaci će jako puno varirati, pa će katkad zadatak biti  prvi ući u cilj, nekada potrošiti što manje goriva, postići što veću brzinu ili što manje uništiti auto.

STARO VATROGASNO VOZILO IZ ZADRA

https://www.youtube.com/watch?v=9qGoKiDOUyA

Kao jedan od bonusa ako prednaručite igru dobiti ćete smiješna vozila koja je ova ekipa sklepala. Jedno od boljih vozila je staro vatrogasno vozilo iz Zadra, ali zagrebačkih registracijskih oznaka koje je bilo zvijezda druge sezone Grand Toura. Igra ću te moći igrati online, ali ono što je odlično – igra podržava i offline igranje do 4 igrača putem split screena što definitvno pohvaljujemo. Rijetke su danas igre koje to nude. Igru razvija Amazon Game Studios za PlayStation 4 i Xbox One, a kao što sam rekao igra izlazi 15. siječnja i neće se prodavati po punoj cijeni nego za $29,99!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano