Vijesti

Watch Dogs 3 će biti smješten u London? Ubisoft je poručio to izmjenom kraja Watch Dogsa 2

Nakon što smo prekjučer pisali o novom Assassin’s Creedu smještenom u nordijsko okruženje, kojeg je nagovijestio poster u The Divisionu 2, što je kasnije isto potvrdio i utjecajni glavni urednik Kotakua, Ubisoft je jučer s jednom čudnom nadogradnjom Watch Dogsa 2 praktički potvrdio lokaciju Watch Dogsa 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kroz nadogradnju tešku 10-ak gigabajta putem koje je Watch Dogs 2 dobio niz novog sadržaja, poput nekih novih sidemisija i oblekice, Ubisoft je također neznatno promijenio završnu cutscenu. Naime, dodan je razgovor koji ne mijenja ishod priče, međutim, na kraju razgovora na ekranu se diskretno ispisuju GPS koordinate. Ako si ne želite “spojlati” priču, novu liniju razgovora možete poslušati ovdje.

Nadamo se kako će novi WD biti u nešto ozbiljnijem tonu. Više Aidena, manje Marcusa!

Koordinate vode u London, što je i svojevrsna potvrda onog o čemu se već neko vrijeme šuška – da se Watch Dogs u svojem novom nastavku seli u Europu. Dakako, ne radi se o nikakvoj službenoj potvrdi, međutim, prilično je izvjesno kako će novi Watch Dogs biti upravo u Londonu. Ili nas Ubisoft sve zajedno trola?

Kako bilo, istinu ćemo saznati jako brzo, jer znamo od ranije kako je ovo godina Watch Dogsa, odnosno, Watch Dogs 3 ćemo igrati krajem ove godine, najvjerojatnije u listopadu, dok bismo najkasnije na E3 sajmu u lipnju trebali saznati sve kompletne informacije. Ipak, mi u redakciji smo apsolutno sigurni samo u jedno – WD3 nećemo dati na recenziju našem Ivici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano