Vijesti

Naughty Dog gasi multiplayer za svoje PS3 igre

Naughty Dog nakon deset godina gasi multiplayer za Uncharted 2, Uncharted 3 i The Last of Us. Iako je Naughty Dog najpoznatiji po svojim majstorskim single-player igrama, studio je stvorio izuzetno popularne multiplayer komponente koje su bile popularne kod igrača čak i nakon izlaska PlayStationa 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uncharted 2 je posebno bio popularan kada je osvojio PS3 igrače zajedno s Killzone 2 multiplayerom, a po mnogima je to bio najbolji MP za Uncharted. Uncharted 3 je dobio čak i free to play verziju svojeg multiplayera, a taktički pristup The Last of Us Factions je isto tako osvojio brojne igrače.

Serveri će se ugasiti 2. rujna, a Naughty Dog je odučio za kraj počastiti sve igrače pa je tako čitavu DLC ponudu učinio besplatnom za sve igrače. Na PSN storeu su se pojavili novi DLC bundlei koji sadržavaju sve što je dosad izašlo za ove naslove.

Naughty Dog trenutno ima aktivne servere na PS4 za Uncharted 4 (igriv i preko Uncharted: Lost Legacy) i The Last of Us Remastered.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano