Vijesti

Hrpa jadnika je kupila i pila vodu u kojoj se kupala Instagram gamerica

Ljudski moronluk, kao što je uobičajeno, uopće nema granica pa na tome šačica pametnih ljudi fino okrene novac. Kao što je to recimo učinila Belle Delphine, Instagramuša i kvazi gamerica koja uglavnom svojim sličicama i objavam provocira ionako poremećenu maštu brojnih neckbearded kroničnih masturbatora. Tako se Delphine dosjetila da bi mogla probavati ni manje ni više nego vodu u kojoj se prethodno kupala. 30$ po bočici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da se “kolekcija” rasprodala u roku keks jer, hej, ovo je jedini način da putem posrednika (jadne iskorištene nevine vode) osjetimo dašak oljuštenih stanica otpalih s genitalija i bikini zone dotične. Možda su neki mislili da, ako, popiju tu vodu da će izgubit konačno nevinost ili što već. Al’ ajd. Svaka budala ima svoje veselje.

Nije stalo samo na tome pa su se počele javljati teorije zavjere je li to zbilja njena korištena voda ili ne? Drugim riječima, može li se izvršiti DNA analiza i utvrditi da je to zbilja autentična voda ispunjena Delphine-inim stanicama koje daju supermoći vječnim incelima ili ne? Navodno je, ali to ovisi o tome koliko detaljno se Delphine tuširala i koliko se stanica njene kože oljuštilo u vodu. Dakako, lakše je izvršiti DNA test ako se u vodi nalazi izdrkotina pa je to vjerojatno napalilo maštu mnogima oko toga je li Delphine slučajno zadovoljila sebe i ispustila nešto sekreta u vodu.

Sve je to otišlo lagano korak dalje pa su jadnici počeli maltertirati i druge cure gamerice tražeći korištenu vodu u kojima se kupaju.

please stop asking for my bath water, i take showers 😔🧼— pokimane (@pokimanelol) July 5, 2019

Tako su obasuli zahtjevima i molbama da gamerica / streamerica Pokimane ponudi malo svoje alkemije za mase, ali kao što vidimo, Pokimane se, na žalost mnogih, tušira.

Internet trollovi su odlučili napraviti fejk stranicu u kojoj su se pretvarali da su Belle Delphine te su odlučili prodati Gamer Girl Pee za 9999$ najvjernijim fanovima. Bez obzira na prilično vjerno napravljenu bočicu “njenog urina”, odmah se ustanovilo da je to sve laž. Opet, tko zna, možda ima budala koji bi i to kupili.

Skoro mi pada na pamet da glavnom uredniku predložim da i FFA ima svoju girl gamericu te da prodaje razne budalaštine. Možda se i obogatimo!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano