Vijesti

FIFA 20 je dobila novi gameplay trailer: novi slobodnjaci, 1v1 driblinzi i bolja fizika lopte

U lipnju na E3 na predstavljanju nove FIFA-e EA se više koncentrirao na Voltu, novi street mode, kao i na vizuale, pa smo trebali čekati sve do danas kako bismo dobili prvi gameplay prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove gameplay elemente “klasične” FIFA-e prikazali su Sancho, Salah, Sterling i ostali, pa smo tako imali prilike vidjeti kako izgledaju novi slobodnjaci, 1 na 1 situacije iz napadačke i obrambene perspektive, poboljšana fizika lopte…

U FIFA-i 20 ćemo imati više slobode kod penala i slobodnjaka utoliko što ćemo moći lopti dodavati felš ili parabolu, uz ciljanje pozicije na golu, pa ako sve izvedemo pravovremeno, golovi će izgledati bolje nego ikada. Ako tome priključimo poboljšanu fiziku lopte, što nije floskula već se zaista vidi da je unaprijeđena, golovi će izgledati realnije nego prije.

Tu su i 1v1 driblinzi za koje iskreno ne znamo što znače i što je točno unaprijeđeno. Da, izgleda kao da obrambeni i napadački igrač imaju više kontrole, ali slične stvari EA najavljuje iz godine u godinu, da bi sve na kraju rezultiralo identičnim izvedbama gameplaya kao i prethodnih godina.

Radi li se samo o marketingu ili zaista ima 1v1 promjena trebali bismo saznati jednom kad dobijemo priliku zaigrati demo, što bi trebalo biti negdje krajem kolovoza ili početkom rujna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano