Vijesti

The Witcher serija trpi kritike, Xbox se pokušao “ukrcati na vlak”, ali Netflix im je savršeno spustio

Nakon prvog The Witcher trailera za Netflixovu seriju reakcije su podijeljene. Naš Filip je zadovoljan i generalno na internetu su zadovoljni oni koji su čitali knjige Andrzeja Sapkowskog, dok neki fanovi The Witcher igara i nisu baš. Nisu tako zamišljali seriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto je Yenn Indijka, zašto neki imaju drugačiju boju kože, kakvi su to color filteri, zašto Geralt nema bradu…?” su neka od pitanja koja se provlače po komentarima, a upravo je na ovo zadnje “nasjeo” Xboxov profil na Twitteru, pa se propisno osramotio.

“Gdje je brada?”, samouvjereno su pitali iz Xboxa, uzvišeno, vjerojatno kako bi se svrstali na stranu igrača. Ono što ekipa koja vodi Xbox profil ne zna, je da u prve dvije Witcher igre Geralt nema bradu, kao što je nema u nijednoj od 10 knjiga.

“Tamo gdje su i knjige!”, na svoj način im je odgovorio Netflix, dok je Xbox s narednim odgovorom spao na još niže razine susramlja. Tko vodi njihove račune na društvenim mrežama?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano