Vijesti

Najavljen je Kerbal Space Program 2, nastavak u punom smislu riječi

Očekivali smo kako će genijalni Kerbal Space Program 2 svoj put nastaviti kao live service igra s dodatnim proširenjima kroz DLC-ove, možda čak i besplatnim, ali ne. Najavljen je Kerbal Space Program 2. I to je super.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razvoj igre preuzeo je Uber Entertainment , nekadašnji Star Theory Games, igra na PC stiže negdje iduće godine, a kasnije i na konzole.

Kerbal Space Program 2 je nastavak u punom smislu te riječi, pa ćemo u “dvojci” tako moći razvijati letjelice za putovanja na druge planete i solarne sisteme, a to znači nove motore i kompletno nove tehnologije, kolonije i kompleksne baze na planetima.

Između ostalog, developeri su istaknuli napredniju generaciju planeta, bolji tutorial koji bi nas trebao uspješnije uvesti u igru od “jedinice”, ali i jednaku razinu težine što svakako pozdravljamo. Ne može svatko biti raketni inžinjer.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra