Vijesti

Cyberpunk 2077 neće biti veći od The Witchera 3

Nagađalo se, odnosno izvlačile su se iz konteksta neke od izjava ljudi iz CD Projekt Reda, pisalo se svašta, međutim, neće biti tako. Svijet Cyberpunka 2077 neće biti veći od onog u Witcheru 3. Bilo bi čudno da nije tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je to Richard Borzymowski iz CDPR-a za Games Radar. U grubo, mjereno u kvadratnim kilometrima svijet Cyberpunka 2077 je manji od Witchera 3, ali njegovim riječima – Cyberpunk 2077 je znatno sadržajniji.

Svijet Witchera su velike livade, šume, gore i mora, dok je Cyberpunkov svijet ipak grad Night City s Badlands okolicom. Najbitnije od svega, za razliku od razdvojenih regija u The Witcheru 3, svijet Cyberpunka 2077 je skrojen u jednu kompaktnu mapu.

“Kad bismo Night City i okolicu razvukli na dimenzije The Witchera 3, grad nebi bio toliko uvjerljiv…stoga smo ga napunili ‘životom’ u svakoj njegovoj stopi”

Također treba napomenuti kako, osim širine, Cyberpunk s visokim zgradama i sadržajem u njima i na njima ide i u visinu. Pa bazična površina i brojevi ovdje i nemaju neko značenje. Kad se bude pričalo o najvećim mapama u igrama, Cyberpunk 2077 tu neće imati svoje mjesto, međutim, ovo i nije igra koju ćemo ikad imati potrebe gurati u taj kontekst.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano