Film i glazba

Loše vijesti za Uncharted film: Otišao je i peti režiser

Uncharted film je vjerojatno najveća sapunica današnjice. O filmu se priča već 10-ak godina, od čega intenzivno s konkretnim informacijama posljednje 4 godine, međutim, svaki put s korakom naprijed redovito stižu dva koraka unatrag.

U lipnju je Sony Pictures i službeno potvrdio “Spider-Mana” Tom Hollanda kao glumca koji će svoj glas i stas pružiti Nathanu Drakeu i najavljen je početak prikazivanja u kinima za iduću godinu, međutim, ponovno stižu loše vijesti.

Produkciju je napustio sad već peti režiser na filmu – Dan Trachtenberg, koji je na to mjesto izabran početkom ove godine. Ipak, izvještaji govore kako je Sony već u razgovorima s drugim imenima, te se nadaju da će snimanje započeti početkom iduće godine.

Porođajne su to muke za PlayStation Productions, studio koji je osnovan ranije ove godine, a koji bi trebao ekranizirati neke od najvećih PlayStation uspješnica. Formula je to prepisana od Marvela, a tek treba vidjeti kako će sve to rezultirati. Dobra vijest? Tom Holland je i dalje “potpisan” kao Nathan Drake.

Oznake

4
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
gusterkoFensiSuperstarWooddieBoneZero Recent comment authors
novije starije popularnije
Zero

Koja smola, uvijek sam želio gledati Uncharted film s identičnim događanjima iz igre uz evidentno promašeni casting počevši već od glavne uloge. Zašto nas zakidaju?

WooddieBone

Sreća pa postoji ovo i niko nam to neće uzet.

FensiSuperstar

nek zasposle Allan Ungara 😀

gusterko

Pojma nemaju jedini pravi redatelj za ovaj film je Uwe Boll i svaka daljnja rasprava je suvišna………

Povezano

Back to top button
Close
Close