Film i glazba

Ništa od osme sezone Game of Thronesa prije 2019., barem ako ćemo vjerovati Sophie Turner

Sve je izglednije kako se sve “noćne more” fanova GoT-a polako ostvaruju.

Krenulo je ambiciozno, osma, ujedno i posljednja sezona planetarno popularnog „Game of Thronesa“ trebala je izaći 2018. godine. Ubrzo se situacija promijenila pa su počele špekulacije kako ćemo je gledati tek 2019. godine, a sami ljudi iza serije potvrdili su te sumnje i rekli kako još uvijek nisu sigurni oko točnog perioda izlaska, ali kako prednost ipak daju ranijem datumu, odnosno 2018. godini.

Duga zima, dugo ljeto, pa opet duga zima…

Produkcija je počela ovog listopada, a očito je kako se ujedno radi i o ogromnom pothvatu jer kako ista odmiče, tako u vodu padaju sve naše nade o tome da ćemo seriju gledati već idućeg ljeta… ili bar jeseni. Tako posljednja informacija dolazi od Sophie Turner, glumice koja u seriji tumači lik Sanse. U razgovoru za Variety tako je otkrila kako im ostaje još šest do sedam mjeseci produkcije, a na kraju dodala da ćemo osmu sezonu gledati 2019. godine.

Je li se Sophie zaletila ili ne, nećemo znati još neko vrijeme, ali vrlo je izgledno da će uistinu biti tako. Uzmemo li njenu procjenu, tek u mjesecu srpnju 2018. godine završit će snimanje, a onda kreće dugi proces post-produkcije koji bi na ovoliko visokoj skali mogao potrajati prilično dugo.

Bilo kako bilo, na posljednju sezonu čekat ćemo najduži period dosad, ali vjerujemo kako će se čekanje isplatiti i kako ćemo dobiti najbolji mogući završetak čitave „Game of Thrones“ sage.

U slučaju da vas zanima ostatak intervjua u kojem je Sophie otkrila kako je GoT utjecao na njenu karijeru, kako je bilo raditi s Aidanom Gillenom, koja joj je najdraža scena iz sedme sezone i slično, sve možete provjeriti na sljedećem linku.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close