Film i glazba

Nova sezona Better Call Saul vodi nas u period Breaking Bada

Blizu je, osjećamo to.

„Better Call Saul“ je spin-off serija na „Breaking Bad“ koja se fokusira na lik Jimmyja McGilla odnosno njegovu transformaciju u lik kojeg svi znaju kao Saula iz „Breaking Bada“. Serija polako gazi prema svojoj četvrtoj sezoni, koja počinje 6. kolovoza, a njen kreator Vince Gilligan, ujedno i kreator „Breaking Bada“, otkrio je nekoliko detalja koji će zagolicati maštu svih fanova.

Uskoro

Četvrta sezona napokon će nas baciti u period od 2008. godine pa sve do 2010., period u kojem su krenuli događaji „Breaking Bada“. Kako kaže Vince, u novoj sezoni postoji subplot koji će nas uvesti u svijet „Breaking Bada“, a koji bi trebao polagano dovesti do uvođenja likova Waltera Whitea i Jesseja Pinkmana. Zasada je to otpisano, odnosno njih nećemo gledati u četvrtoj sezoni, ali želja Vincea i kokreatora Petera Goulda je da se isti pojave za koju godinu, odnosno za koju sezonu u seriji.

Vince se nada da će sve to uspjeti realizirati, a kako kaže, htio bi i da njihove uloge budu značajnije, pa bi ih u slučaju da do toga i dođe, trebali gledati mnogo vremena na ekranima.

I dok tako očekujemo njihovu pojavu, raduje nas i činjenica da ćemo već ove godine vidjeti neke od događaja iz „Breaking Bada“ iz drugog kuta. Dok čekate novu sezonu, bacite oko na 10 najboljih trenutaka iz “Breaking Bada”, koji je nedavno napunio deset godina.

{loadposition pratinas}

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close