Film i glazba

Novi „Men in Black“ imaju prvi trailer

Nova priča, nova dinamika.

Više od dvadeset godina prošlo je od originalnog filma u kojem su Will Smith i Tommy Lee Jones paradirali u crnim odijelima i razvaljivali svemirske beštije, a i od kad smo mi htjeli posjedovati jedan od uređaja za brisanje kratkotrajnog pamćenja.

Mnogo toga je „Men in Black“ pogodio davne 1997. godine, a čitav se koncept filma savršeno uklopio u lude 90-e, barem kad su u pitanju akcijski filmovi.

Ljudi iza filma obećaju

Od posljednjeg nastavka prošlo je šest godina, a nove avanture u MiB svijetu gledamo već iduće godine, i to po prvi puta s novim likovima za kormilom. Chris Hemsworth i Tessa Thompson ujedinit će snage još jednom nakon „Thor: Ragnaroka“, a ovoga puta suprotstavit će se „krtici“ unutar svojih redova.

Osim njih gledat ćemo i Liama Neesona, Rebeccu Ferguson i Emmu Thompson između ostalih, a režije se primio F. Gary Gray, čovjek s filmovima poput „The Italian Job“, „Straight Outta Compton“ i „The Fate of the Furious“ pod rukavom. Za scenarij su zaslužni dvojac Matt Holloway i Art Marcum koji su najpoznatiji po svom radu na originalnom „Iron Manu“.

Ostavljamo vas da sami procijenite sviđa li vam se novi smjer za serijal, a za kraj ostavljamo napomenu kako se „Men in Black International“ u kinima očekuje sredinom mjeseca lipnja 2019. godine, točnije 13. lipnja.

https://www.youtube.com/watch?v=BV-WEb2oxLk

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close