Otimači izgubljenih ekrana

Otimači izgubljenih ekrana: Epizoda #3 – Strah u žilama i led u kostima

Iako je Noć Vještica prošla prije tjedan dana, mi smo svejedno odlučili unijeti dozu straha u kosti, pa smo tako u trećoj epizodi “Otimača” pogledali tri horor klasika.

Postoji film koji ste oduvijek htjeli pogledati, ali niste sigurni da je vrijedan vašeg vremena? Postoji film u kojem uživate i htjeli biste saznati uživaju li i drugi u njemu? Ili pak postoji film za koji znate da je čista muka, pa želite vidjeti hoće li tako mučan biti i nekom drugom? Odgovore na sva ova pitanja od sada je moguće dobiti u našoj novoj rubrici “Otimači izgubljenih ekrana”.

U trećem tjednu naše rubrike FFA forumaši su odlučili kako bi bilo prigodno da nam, s obzirom na nedavnu Noć Vještica, zadaju neke klasike iz horor žanra. Za razliku od prošloga tjedna kada smo imali jednostranu utrku s ne previše prijedloga, ovog je puta izbor filmova prilikom glasovanja bio velik, te se do zadnjega dana vodila mrtva trka.

Mi smo Blade, CroZac_Drake i ELECTRONICUS, a ovoga tjedna forumaši su izabrali da damo svoje osvrta na “Scream”, “The Shining” i “The Ring”.  Koliko su nas navedeni filmovi preplašili, a koliko možda i zabavili, te jesmo li nakon odgledanoga bez straha mogli leći u krevet, pročitajte u našim recenzijama.

Scream – Blade | I 20 godina nakon izlaska, mnogi bi budući filmaši mogli ponešto naučiti od Wesa Cravena i prvog nastavka “Screama”.

Scream.jpg

The Shining – CroZac_Drake | Here’s Johnny!

Shining.jpg

The Ring – Electronicus | Kvalitetan misteriozni istraživački triler, a tek onda horor.

Ring.jpg

1 2 3 4Sljedeća stranica
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close