Otimači izgubljenih ekrana

Otimači izgubljenih ekrana: Epizoda #4 – Sudar superherojskih svjetonazora

Otimači su se ovog tjedna za vas odlučili izdvojiti sve Marvelove filmove, od najgoreg prema najboljem.

Marvel Cinematic Universe je prije osam godina krenuo u nezaustavljivi pohod na velike ekrane. Cijela kampanja je pomno zamišljena, pripremana i odrađena u nekoliko koraka. Svaki heroj je odlično zamišljen, odabran i realiziran, a što je najbolje, svi se savršeno prepliću. Sprema nam se kulminacija svih dosadašnjih filmova u velikom sukobu s moćnim Thanosom u Infinity Waru kojeg s nestrpljenjem iščekujemo. Uz to nam se spremaju još dva nova heroja – Black Panther i Captain Marvel. Budućnost će pokazati da li se publika zasitila stripovskih filmova ili će ova franšiza i dalje harati svjetskom scenom. A ovdje ćemo se osvrnuti na dosad izašle filmove.

Četvrti je tjedan otkako smo započeli s našom novom rubrikom, a nakon tri tjedna recenziranja filmova koje smo dobili od naših forumaša odlučili smo se na nešto drugačije pa ovog tjedna za vas imamo neku vrstu specijala. Četvrta epizoda tako će umjesto recenzija sadržavati liste filmova iz Marvelovog cinematic universea poredane po kvaliteti. 

Ovoga tjedna umjesto ELECTRONICUSA kao gost uskočio je Tzereen, a ostatak postave ostao je isti. Blade, CroZac_Drake i Tzereen tako će vam pokazati svoje liste, a vidjet ćemo koliko se njihova mišljenja razlikuju i koji je ultimativni Marvelov film.

Tzereen

 

Blade  

CroZac_Drake 

1 2 3 4Sljedeća stranica
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close