Film i glazba

Završilo snimanje Game of Thronesa…zauvijek

Sada nam predstoji dugo čekanje.

Jednom su i ove riječi morale ugledati svjetlo dana. Nakon više od sedam godina, serija koja je obilježila ovo desetljeće, pa čak i stoljeće, završila je sa svojim snimanjem. Kroz (zasad) sedam sezona pratili smo ovu ogromnu sagu i proživljavali mnoge šokove, a sada nam predstoji čekanje na osmu i posljednju sezonu od šest epizoda koja nas očekuje 2019. godine.

Obzirom na veličinu čitavog projekta koji je osma sezona, rad na post produkciji bit će ogroman, a ne očekujemo ništa manje nego spektakl na ekranu.

Vijest je prenio portal Watchers on the Wall, a kako prenose zabava kojom je obilježen kraj održana je 1. srpnja iako je snimanje nastavljeno još idućih nekoliko dana. Prema njihovim informacijama, posljednji dan snimanja bio je 6. srpnja, a Maisie Williams potvrdila je svoj završetak snimanja fotografijom na Instagramu. Istu je popratila hashtagovima „last woman standing“ i „barely“, a upućuje li to na razrješenje priče… pa nekako sumnjamo da je tako, ali svakako smo sigurni da će ista biti dramatična poput njenih tenisica na slici.

{loadposition pratinas}

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close