Vijesti

Mavericks: Proving Grounds će biti battle royale naslov za 400 igrača

Stigao nam je i prvi kratki video iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PUBG, Fortnite, Red Dead Redemption 2 i ostala vojska manje poznatih i popularnih igara ima ili će imati battle royale mod igranja za svoju online komponentu.

Jedan od studija koji nastoji podići ljestvicu za sasvim novu razinu je svakako Automaton Games. Ovaj studio planira razviti Mavericks: Proving Grounds, veliku multiplayer pucačinu koja će imati ogroman, taktičan i dinamičan svijet. Ideja Automaton Gamesa je izdati battle royale verziju igru do kraja ove godine, a naslov će podržavati do 400 igrača u isto vrijeme na jednoj mapi.

Kada već spominjemo mapu, ona će biti površine 12 kilometara kvadratnih, a sadržavat će interaktivnu divljač, te dinamičke promjene vremenskih uvjeta. Međutim, stvari postaju još zanimljivije daljnim objavama studija. Naime, u 2019. godini, studio će napraviti veliku tranziciju igre u pravi MMO naslov do 1000 igrača, što će ujedno biti i prvo spajanje battle royale i MMO žanra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano