Vijesti

PlayStation dobio svoju aplikaciju za dopisivanje

Sony je izdao novu mobilnu aplikaciju, PlayStation Messages.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sad, kad preko službene PlayStation aplikacije pokušate pristupiti svojim porukama, aplikacija će vas uputiti na trgovinu aplikacija, kako bi skinuli novu aplikaciju za slanje i primanje poruka, PlayStation Messages.

Kao i prije, unutar nove aplikacije moći ćete slati poruke jednom ili više prijatelja u grupi. Također, tu su i popularni stickeri. Sučelje je dizajnirano po uzoru na ostale popularne aplikacije za dopisivanje poput Vibera, WhatsAppa ili Facebook Messengera. Moramo primjetiti da je aplikacija, za razliku od one starije daleko responzivnija, poruke se šalju trenutno te nam je drago primjetiti da je i na tom polju Sony “pokupio” karakteristike drugih globalno popularnih aplikacija.

PlayStation Messages aplikaciju možete skinuti ovdje za Android i ovdje za iOS. Inačica za Windows Phone još nije izdana, a nije nam poznato imaju li Sonyjevci taj operativni sustav u planu.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano