Vijesti

Cyberpunk 2077 bi mogao izaći već krajem 2016.

Nekima to neće biti dovoljno da završe The Witcher 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjećate se igre Cyberpunk 2077? To je igra koju je CD Projekt Red najavio još u siječnju 2013. i nakon toga se o njoj nije moglo previše čuti.

Manijaci iz poljskog studija ranije su izjavili da o Cyberpunku 2077 ne žele niti razgovarati prije 2017., ali ako možemo vjerovati pisanju njemačkog portala Gamereactor, igra bi se mogla pojaviti malo ranije.

Portal tvrdi da je došao do informacija iz “izvora bliskog tvrtki” prema kojima CD Projekt Red u ovom trenutku cilja na objavu igre Cyberpunk 2077 krajem 2016. godine. Moguće je da studio radi samo na verziji za PC, no kad se uzme uspjeh koji je postigao The Witcher 3, nije nerazumno očekivati da se igra u nekom trenu pojavi na konzolama.

Gamereactor je obično prilično pouzdan izvor jer se radi o jednom od najjačih medija u Europi, međutim ovo je još uvijek glasina bazirana na anonimnom izvoru. Ništa nije potvrđeno dok CD Projekt Red ne objavi službenu izjavu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano