Vijesti

Xbox One ekskluziva ReCore inspiraciju crpi iz Metroid i Zelda igara

Otkrio nam je to Mark Pacini, glavni direktor igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od igara koja je privukla najviše naše pažnje na ovogodišnjem E3-ju je Xbox One ekskluziva ReCore. U tome joj definitivno nije odmogla činjenica kako na njoj rade ljudi koji su radili i ostavili traga na Metroid igrama. Međutim, od E3 cinematic trailera informacije o igri stižu na kapaljku.

Stoga smo popratili intervju koji je developer Mark Pacini dao za The Verge, u kojem ističe kako prilikom izrade igre inspiraciju trpe iz Metroid i Zelda igara. Također, ono što nam je zanimljivo, te pomalo i kontroverzno, je izjava da u svojoj igri žele postići puno gaming iskustvo, lišeno Kinecta i SmartGlassa koji su svojedobno bili glavna marketinška uzdanica Xbox One konzole.

Igra je najavljena za proljeće sljedeće godine, a mi ćemo svakako pratiti razvoj igre te vas izvještavati o novim informacijama. Ako još niste pogledali E3 trailer, pružamo vam novu priliku da se zaljubite.

https://www.youtube.com/watch?v=ZtfY27pYri0

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano