Vijesti

Službena hardcore playlista uskoro u Rainbow Six Siege

Ubisoft radi punom parom na zakrpi koja bi trebala ispraviti brojne netcode i server probleme, a za iduću godinu priprema posebnu hardcore playlistu za igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri su na službenom forumu igre objavili plan za evoluciju playlista u svojem 5v5 taktičkom shooteru. Pored postojećih Casual i Rank playlista koje će dodatno pritegnuti u idućoj zakrpi, Ubisoft će dodati i posebnu hardcore playlistu s minimalnim HUD elemetima i dodatnim promjenama. Developeri su prepoznali želju zajednice za “realističnim” modom pa su odlučili uvesti hardcore playlistu u kojoj će imati slobodu i mogućnosti zajednici pružiti posebno hardcore iskustvo.

r6s preview2015 clustercharge 4k final 1444850736

Dok čekate službenu playlistu, moći ćete isprobati kakav će približno biti hardcore mod u pre-set custom playlisti. HUD će biti minimalan, bez indikatora o prijetnji i bodovima, a suigrači neće biti vidljivi kroz zidove. Službena hardcore playlista će se bazirati na ovom modu pa će developeri iskoristiti povratne informacije zajednice kako bi ispolirali sve sitnice. Idući tjedan Ubisoft bi trebao izbaciti završnu listu promjena za svoj idući patch. Sve detalje o playlist promjenama možete pročitati na linku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano