Vijesti

Destiny | Uvedena mogućnost plaćanja za podizanje likova na 25. level

Igrači koji tek počinju igrati Destiny mogu odmah podići level svojim likovima, ali će platiti paprenu cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svaki od likova (Titan, Warlock, Hunter) moguće je kupiti level pack koji ga odmah diže na 25. level. Ekspanzija The Taken King objavljena je u rujnu i tada se pojavila slična mogućnost, ali samo za jedan od likova. Sada se radi o sličnoj stvari, ali uz nju će doći i boost za odabranu potklasu i brzo nadograđivanje nekih oružja.

Internetom su odmah počeli kružiti naslovi i žalopojke kako Bungie uvodi sistem pay-to-win, no to nikako nije blizu istini.

Level packovi nisu ništa novo u svijetu MMO-a, npr. jedan World of Warcraft ih već godinama ima, slične stvari za uštedu vremena također nisu nikakva novost, a kupnjom ovih dodataka za Destiny nećete dobiti apsolutno ništa što se ne može dobiti igranjem.

https://www.youtube.com/watch?v=VFh5ArG46_M

Cijena je 25 funti, za jednog od likova kojeg možete podići na 25. level. Onima koji su u Destinyju proveli malo više vremena, odmah je jasno da taj level nije ni malo konkurentan jer ih fali još 15 da bi se dostigao level cap, a čak i tada igrač neće biti ni blizu sekundarnog Light sistema podizanja levela.

Bungie je s jedne strane ponudio mogućnost za malo brži početak i ulazak u svijet igre, ali naša je procjena da igrač za 25 funti ipak može očekivati malo više.

Oni koji igraju Destiny malo češće, sami mogu odlučiti koliko im je ovo potrebno, čak i ako u bližoj budućnosti namjeravaju početi igrati s još jednim likom. Bitno je upozoriti nove igrače, koji tek namjeravaju zaigrati, da su im ovakvi dodaci gotovo beskorisni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano