Vijesti

Službeno je – Kojima je živ i otvara novi nezavisni studio

Kojima je objavio ekskluzivnost sa Sonyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas, 15. decembra, Sony Computer Entertainment je putem Andrewa Housea i Hidea Kojime objavio da su se zajednički udružili da naprave novu franšizu. Prva igra od ovog legendarnog kreatora će debitirati na PlayStationu 4 što ujedno potvrđuje konzolašku ekskluzivu kojom se Sony u zadnje vrijeme ponosi. Naravno ovo ne isključuje da se jednog dana ne pojavi i na osobne računare.

https://www.youtube.com/watch?v=annuTcmB1rw&feature=youtu.be

Također je predstavljen novi logo i ono što je fascinantno je da je Kojima uspio sačuvati ime studija, “Kojima Productions”, što je vjerovatno jedan od razloga zašto je Konami bjesomučno brisao sve što nosi vezu sa ovim imenom.

Također ne možemo, a da u službenom engleskom jeziku ne prenesemo Kojiminu poruku koja se nalazi na njegovoj novoosnovanoj stranici:

cvxcv

Napokon si slobodan Kojima, kao što je Big Boss salutirao The Boss u Metal Gear Solidu 3, tako i mi salutiramo tebi i željno iščekujemo tvoj novi projekt, šta god on bio.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano