Vijesti

Objavljen datum izlaska za The Banner Saga na PS4 i Xbox One

The Banner Saga, taktički RPG na poteze i jedna od onih rijetkih uspješnih igara s Kickstartera, uskoro konačno stiže i na „velike konzole“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekanju se bliži kraj, s obzirom da je ostalo manje od mjesec dana do izlaska. Točnije, datum izlaska za PlayStation 4 i Xbox One konzole je 12. siječnja 2016, više od dvije godine nakon izlasaka PC verzije. Nažalost, cijenu neiskusnog produkcijskog tima Stoic plaća PlayStation Vita, čija je verzija igre odgođena do daljnjega. U studiju su se susreli s poteškoćama tijekom razvoja i zahvaljujući pomoći vanjskih suradnika uspjeli su barem privesti rad kraju, barem što se tiče PS4 i Xbox One verzija igre.

Također, plan je izdati nastavak igre, The Bannner Saga 2, tijekom prvog tromjesečja 2016. godine. za PC, PS4 i Xbox One. Ako planirate igrati igru, zadržite pozicije u igri jer se iste prenose u nastavak.

The Banner Saga je hvaljeni RPG na poteze i s dodatkom strateških odluka, s proječnom ocjenom na Metacriticu od 80% za PC i 92% za iOS uređaje. Tu su također i verzije za Android, Linux i OS X. Cijena za konzole nije najavljena, ali igra za PC na Steamu košta 20 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano