Vijesti

EA Play 2020 gledamo u četvrtak i očekujemo Dragon Age 4, FIFA-u 21, Mass Effect Trilogy, pa i novi Battlefield

Ne možemo ne primjetiti kako nema nekog velikog hajpa za ovogodišnji EA Play 2020, iako nas potencijalno očekuje prikaz nekih velikih igara. Ono što sigurno znamo je da ćemo vidjeti trailere za – FIFA-u 21, Madden NFL 21. EA će pokazati po prvi puta next-gen verziju nove FIFA-e, ali ne očekujte nikakva čuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA 21 izaći će i za postojeće konzole, a vjerujemo kako će next-gen verzije imati ušminkaniju grafiku i kraća učitavanja. Veći napredak očekujemo tek u idućoj verziji ako ga uopće bude.

Ipak, nas osobno puno više veseli gameplay prikazi za netom najavljeni Star Wars Squadrons, a gotovo je sigurno da ćemo konačno vidjeti toliko očekivani Dragon Age 4 gameplay. Jedan od kreatora igre već danima preko Twittera pomalo teasa događaj i nadamo se da Bioware neće zabrljati novi DA.

Kad pričamo o Biowareu, sasvim je izvjesno da ćemo vidjeti Anthem reboot. Znate svi već priču o Anthemu i nadamo se da će Anthem v2 biti puno uspješnija igra. Priču o Biowareu završit ćemo s vrlo izvjesnom najavom Mass Effect Trilogy remastera/remakea.

Šuška se da će i DICE pokazati novi Battlefield. Rad na aktualnom BF je završen i nije tajna da se kompletan studio prebacio na next-gen BF. Osim toga, sve su veće glasine da dolazi i Battlefield 3 Remake.

Potvrđeno je i da Criterion radi na novom NFS-u, no ne možemo biti sigurni da ćemo novi NFS vidjeti na EA prezentaciji budući da igra zaista nije dugo u razvoju.

Sigurna oklada je da ćemo vidjeti opet Apex Legends (vjerujemo next-gen potvrda i stvari koje dolaze), a mislimo da će i UCF 4 biti službeno najavljen. Tu zaista očekujemo spektakularan next-gen prikaz jer sjetite se samo koliko dobro je izgledao Fight Night 3 kad je predstavljen.

Electronic Arts realno ima prilično jaku postavu igara i možemo se samo nadati da ćemo vidjeti i najavu za nekakav novi IP. Očekujemo veliki fokus na next-gen, no budite sasvim sigurni da EA neće zaboraviti postojeće platforme gdje je baza igrača ogromna.

EA Play 2020 gledamo u četvrtak od 1h iza ponoći. Dakle, u noći s četvrtka na petak.

Ovako je to izgledalo prošle godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano