FFA Focus

Što su naši forumaši igrali tijekom listopada?

Prvi članak u kojem pratimo što naši čitatelji igraju pokazao je da imaju raznovrstan ukus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hype koji se stvorio prije izlaska i prebacivanje u vrijeme Prvog svjetskog rata osigurao je Battlefieldu 1 (KLIK za recenziju) poziciju u samom vrhu igara koje su se najviše igrale proteklog mjeseca. Visoka pozicija Battlefielda 1 ne iznenađuje, ali zato iznenađuje The Witcher 3: Wild Hunt koji s FPS-om dijeli prvo mjesto. Razlog iznenađenja nije u toliko navrata nahvaljen rad developera CD Projekt RED, već činjenica da je igra izašla u svibnju 2015. i još uvijek je aktualna mnogim gamerima.

Na popisu su se našle uvijek popularne simulacije nogometa, FIFA 17 i PES 2017 (KLIK za recenziju), uz dodatak nedavno izašle Mafije III i Rise of the Tomb Raider (KLIK za recenziju) koji je tijekom listopada došao na PS4.

Članovi FFA foruma imaju veoma raznovrstan ukus, što dokazuje da se tijekom listopada igralo ravno 80 različitih igara (pogledajte samo dragulje kao što su Unravel, Suikoden, Inside ili Fahrenheit, a bilo je tu i AAA naslova kao što su Dark Souls III, Gears of War 4 ili Forza Horizon 3). Naravno, zastupljene su sve aktualne platforme, a uz PS1, PSP, NDS, jedino nismo primijetili da netko igra na 3DS-u i Xboxu 360.

Podaci su preuzeti iz sljedećih tema, a sudjelovanje u budućnosti svakako je dobrodošlo:

graf2

Dojmovi forumaša:

blowfish

Football Manager 2017 – Malo mi je Overwatch poremetio planove, ali uspio sam ubiti nekih 20 sati od kako je izašla beta prije tjedan dana. Kao vino, s godinama sve bolji!

Densetsu

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wii U) – definitivna verzija jedne od, osobno, pet najboljih Zeldi zadržala je neke mane originala, no ponudila i neke nove vrline ponajviše u poboljšanom vizualnom dojmu te sustavu kontrola zbog pogodnosti dodatnog ekrana.

Ninja_Krmacha

Battlefield 1 – Jedva sam dočekao da izađe, igrao sam 3 dana ranije (Early Enlister) i navukao se. Svaku večer odigram 2-3 meča ako je naporan dan. Ako nije, igram više nego što si želim priznati.

Zero

New Super Mario Bros. – Možda mi je igra i previše dugo stajala na DS-u, ali kad jednom zaigrate, postaje omiljena razbibriga. Definitivno nije frustrirajuće i ovo je SM za svakoga. Primjer odličnog 2D platformera sa starom formulom i dodanim novim sitnicama koje samo poboljšavaju igru.

Frank

The Witcher 3: Wild Hunt – Jedina igra koju vrtim na četvorci drugi mjesec za redom te koja mi je zauzela sav gaming time, kao i većinu family timea. Veselim se skorašnjem kraju igre kao i ponovnom druženju s obitelji. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano