Vijesti

Apex Legends je u prvih 30 dana pregazio Fortnite i postavio još jedan ludi rekord

Bravo Respawn Entertainment.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo su utihnule vijesti vezane za najbolju BR igru na tržištu jer Respawn još nije igračima “lansirao” novi sadržaj i neke osnovne stvari kao što je solo i duos način igranja, pa svi željno iščekuju novi sadržaj koji je potreban u ovoj igri. U međuvremenu je Fortnite lansirao novu sezonu i trenutno je igranija igra od Apexa. Igranija i gledanija.

Ako ste mislili da je Apex Legends mrtav i da je prošao onaj početni hajp, onda ste u manjini i u krivu. Naime, Respawn je objavio da je Apex Legends u samo 30 dana došao do brojke od 50 milijuna igrača što je definitivno novi rekord. Znate koliko je trebalo Fortniteu da dođe do te brojke? 4 mjeseca. Nevjerojatno.

Ako još niste zaigrali Apex Legends nema razloga da ne isprobate igru jer nije klasična BR igra. Zato je i uspjela, a s novim sadržajem koji je u pripremi igra će zasigurno opet zasjesti na vrh ljestvice kao najigranija igra. Znamo da dolazi nekoliko novih Legendi i još puno drugih stvari. Zašto je Apex Legends tako dobar?

https://www.youtube.com/watch?v=lsS7ABikSkA&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano