Vijesti

BioWare je napravio zaista genijalan launch trailer za Anthem

I Miro bi ga kupio!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti nakon zatvorenog i otvorenog demoa nismo sigurni kakva će Anthem biti igra. O Anthemu smo napisali minimalno 30 vijesti i ne znamo odgovor hoće li igra se svidjeti svima niti realno koliko će imati sadržaja i hoće li BioWare ispeglati sve probleme koje smo vidjeli u demou. Igra ima velik potencijal jer puno puta smo rekli da su borba, Javelini i letenje jednostavno odlični.

Odličan launch trailer

Sve to ćemo uskoro saznati, jer Anthem za neke već izlazi ovaj petak, dok za većinu svijeta igra izlazi 22.2. I o tome smo pisali kako možete zaigrati Anthem prije svih, pa ćemo samo staviti sliku da se prisjetite.

anthem ways to play

 

24-x*b-c/12+2-1+9+y>45 je kad možete zaigrati Anthem

Mi se isto nadamo da ćemo na vrijeme imati recenziju koja će biti izbačena tek kad detaljno istestiramo igru. Ako nismo sigurni u vezi Anthema kakva će igra na kraju biti, sigurni smo da samo dobili jedan od ponajboljih launch trailera za neku igru u posljednjih nekoliko godina. Anthem launch video jednostavno “nabrijava” na kupnju i igranje. Zapravo, sami pogledajte pa kažite što mislite. 

Ja sam ga osobno pogledao već nekoliko puta i ne mogu ne reći da jedva čekam uskočiti u Javeline i svijet Anthema.

https://www.youtube.com/watch?v=DPf-EATqFng

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano