Vijesti

Blizzard radi na nenajavljenoj Diablo igri

Traži se umjetnik za tamnice, ni više ni manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizzard je na svojim stranicama objavio zanimljiv oglas za posao u kojem traže osobu koja će umjetnički dekorirati tamnice za nenajavljeni Diablo projekt.

Opis posla navodi kako će ta osoba morati modelirati i teksturirati razne uvjerljive modele i objekte. Traži se netko tko ima vještine u formiranju, bojanju i sjenčanju 2D i 3D modela, a spominje se i gotički stil Diabla, te ubijanje milijuna čudovišta kako bi se skupila oprema, novac ili oružja.

DiabloUnknown.png

Isto tako, takav kandidat bi radio direktno s level dizajnerima u kreiranju atmosferičnih tamnica s fokusom na kompoziciju, detalje i tmurno raspoloženje, dok bi istodobno trebao ostaviti dovoljno slobode za igranje.

Spominju se razni modeli unutar Diablo svijeta, poznata Blizzardova kvaliteta proizvoda, rad s glavnim umjetničkim direktorom i dizajnerom okoliša, te portfolio gdje kandidat mora prikazati primjere izgradnje svijeta u igrama.

Sve ovo sugerira da se radi na nečemu novom, iako postoji mogućnost da je u pitanju nekakva prerada starijih Diablo naslova ili možda izlazak Diabla 3 na još nepozantu platformu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano