Vijesti

Call of Duty: Black Ops 3 nenadano je sletio u PlayStation Plus ponudu

Activision i Sony su priredili pravo malo iznenađenje za PlayStation Plus pretplatnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pomalo čudnoj Sonyjevoj E3 prezentaciji, umjesto bilo kakvog trailera ili gameplayja Call of Duty: Black Opsa 4, dobili smo informaciju kako je baš od danas njegov prethodnik Black Ops 3 besplatan svim PlayStation Plus pretplatnicima.

Svim PlayStation Plus pretplatnicima dostupna je apsolutno cijela igra, uključujući i kampanju, dok će oni koji prednaruče Black Ops 4 dobiti još četiri multiplayer mape iz prošlih igara, koje su prerađene na zahtjev igrača. Radi se o Jungleu, Summitu, Slumsu i Firing Rangeu.

Impresivna PlayStation Plus ponuda

Za preuzimanje imate točno mjesec dana, točnije do 11. srpnja, a to bi svim zainteresiranima trebalo biti i više no dovoljno vremena. Black Ops 3 se tako priključio fantasičnom XCOM-u 2 i zaraznom Trials Fusionu koji su besplatni kroz mjesec lipanj za PlayStation 4.

Za sve ostale informacije s noćašnje Sonyjeve E3 prezentacije bacite oko na naš sažetak, koji uključuje The Last of Us Part 2 gameplay, Death Stranding, Spider-Man i grafički bolesno atraktivni Ghosts of Tsushima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano