Vijesti

DICE otkrio kada stiže battle royale u Battlefield V i najavio hrpu sadržaja u budućnosti!

Datum izlaska Battlefielda V se bliži, a DICE je otkrio cijelu mapu sadržaja koji stiže u budućnosti! Nove mape, oružja i modovi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battlefield V trenutno ne očekuju crveni tepih, vesele hostese i šareni konfetići. Atmosfera uoči izlaska igra nije previše bajna jer svakodnevno na internetu možete pronaći kako je igra osuđena na propast. S ne baš ohrabrujućim vijestima oko kvalitete kampanje, betom koja je mnoge razočarala, pa onda napravila promjene na bolje, upitno je koliko će i ova mapa sadržaja oduševiti sve! Ne, nije sve tako crno, ali postavlja se pitanje što DICE radi cijelo vrijeme kada puno sadržaja u igri neće biti dostupno na launchu?

bfv tides of war roadmap 1920.jpg.adapt.crop16x9.1455w 1

DICE obećava kroz sadržaj koji vidite gore igru stalno održavati svježom. Od dolaska novih oružja, vozila do konstantnih unaprijeđenja same igre. U jednu ruku jako pohvalno u drugu ruku se čini kako ni sam DICE ne zna kuda ide i pomalo me podsjeća na Bungie koji se isto malo pogubio sa svim lutanjima u Destiny univerzumu!

Prosinac – siječanj donose novu mapu i novu priču iz perspektive Njemačkog vojnika 

Oko 14 dana nakon izlaska igre stiže live service usluga zvana Tides of War a s njom stiže nova Panzerstorm mapa. Njemačke oklopne snage ulaze u Belgiju i krče nemilosrdno put prema unutrašnjosti. Ovo je mapa koja stavlja fokus na borbu s tenkovima. Osim nove mape stiže nova misija ili priča War Stories: The Last Tiger koja pred nas stavlja moralnu dvojbu posade Njemačkog tenka Tigera koja se pita zašto uopće ide u rat i koji je motiv svega toga?! Osim toga stiže i Practice Range u kojem ćete moći vježbati pucanje a biti će dostupan i friendly fire ako želite pokazati prijatelju tko je glavni!

bfv thelasttiger 2 extra.png.adapt.crop16x9.1455w

Osim toga stiže i kustomizacija vozila tj., tenkova. Prvo poglavlje zvano The Overture donosi i tjedne nagrade i izazove koji bi trebali igru održavati svježom i novom cijelo vrijeme.

U periodu od siječnja – ožujka stiže drugo poglavlje sadržaja zvano “Lighting Strikes”

U novom poglavlju Tides of Wara, fokus se prebacuje na “blitzkrieg” ratovanje, pješadiju i ponovno na borbu oklopnom mehanizacijom. Dolazi i novi mod Combined Arms (nešto kao horde mod) u kojemu vi i 3 prijatelja na nekoliko mapa borite se protiv valova neprijatelja i izazova koji su postavljeni pred vas. Posebno veseli što ipak DICE nije izbacio Rush mod koji se vraća u redizajniranom izdanju i dostupan je samo tokom trajanja Lighting Strikea. Dolazi i Squad Conquest u kojemu se bori 16 ljudi podijeljeni u 2 teama. Lighting Strikes također kao i prvo poglavlje donosi tjedne izazove i nagrade specifične za to poglavlje!

BFV EAPlayScreenshot 01 wLogo WEB.jpg.adapt.crop16x9.1455w

U ožujku stiže Firestorm – battle royale mod i treće poglavlje

Ovo će za mnoge biti pravo razočarenje! Tek u ožujku dolazi Firestorm kojeg radi Criterion, pa ne možemo se ne zapitati što su radili ili rade čitavo vrijeme? Moje nekako mišljenje je da je DICE tek u hodu i jako kasno (tik prije najave) shvatio da će raditi na battle royale modu kao odgovor CoD-u! Nekako mi se čini da battle royale u BFV nikako nije planiran na početku razvoja igre! Treće poglavlje nazvano “Trial by Fire” donosi i novu mapu u Grčkoj, a fokus je na borbi avijacije protiv tenkova! Baš kao i prethodna dva poglavlja, Trial by Fire također će imati svoje tjedne izazove i zadatke!

bfv firestorm 01 wlogo.png.adapt.crop16x9.1455w 1

Kampanja, multiplayer i battle royale, sve to imaaaa igraaaa ta mojaaaaa “betlfild peticaaaaa”

Na papiru Battlefield V ima sve! Ima i ženski, majke mi! Na papiru DICE ima dobitnu kombinaciju jer nitko nema sve ovo što će BFV ponuditi. No, papir je jedno a realnost drugo! Koliko god ovo sve zvuči dobro, ne mogu a da se ne zapitam zašto jedan mod kao što je Rush nije odmah u igri? Zašto co-op toliko kasni i hoće li BFV imati i zadržati igrače do dolaska battle royala jer ožujak nije blizu?! Sjetite se da sam rekao da brojke prednarudžbi nisu velike, a Call of Duty: Black Ops 4 ruši prodajne rezultate!

Battlefield V izlazi 20.11. kada kreće borba za mjestom pod Suncem ili LED rasvjetom u vašoj sobi i boravku! Kako god bilo, mi smo igru prednaručili i očekujte kada izađe naše dojmove, recenziju i streamove na našem YouTube kanalu!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano