Vijesti

Dok je Trumpa, nećemo vidjeti novi GTA VI!

Svijet u kojemu danas živimo nije ni sličan u vrijeme izlaska Grand Theft Auta 3, 4 ili 5! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef Rockstara u intervju pred sutrašnji izlazak RDR 2 podijelio je neke zanimljive zaključke vezane za GTA VI! Sam je priznao da je jako sretan što je ekipa počela raditi prije par godina na Red Dead Redemptionu 2 jer smatra da radi političke stuacije u SAD-u, ali i u ostatku svijeta jednostavno Grand Theft Auto 6 ne bi bio dobra igra. GTA je uvijek bio pun kontroverzi, pa je Dan Houser istakao da u eri Donalda Trumpa nije siguran da li GTA VI kao takav može i postojati. “Zaista nisam siguran u današnjoj situaciji što bi napravili s igrom, a da nekoga ne uzrujemo”, rekao je!

Zbog današnje situacije u svijetu Dan jednostavno nije siguran kako bi bila shvaćena satira koju GTA uvijek donosi sa sobom. Kako on kaže – demokrati su ljuti, liberali su ljuti! Svi su ljuti, a društvo se toliko brza mijenja i njihovo mišljenje da ne zna kako bi ljudi shvatili GTA VI. I zaista ne možemo reći da nije u pravu. Danas, kada svi imaju pravo glasa i postoji milijarda udruga za sva moguća prava i najmanja kontroverza može debelo koštati Rockstar. Ne možemo se ne zapitati u kojem smjeru će uopće ići idući Grand Theft Auto?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano