Vijesti

Dr. Disrespect “uništio” Fortnite, usporedio ga s Teletubbiesima i nazvao samo hirom koji propada

Objasnio čovjek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često nas pitate “zašto pišete o ovim likovima” a da niste svjesni da ovakvi likovi i veliki streameri poput Dr. Disrespecta, Shrouda i Ninje imaju veći utjecaj na svijet igara nego mediji. IGN, Gamespot i slični njima su zaista veliki igrači u svijetu igara, ali veći utjecaj na igrače imaju streameri. Posebice oni najveći jer kad oni kažu da je neka igra “smeće”, igrači ih slušaju više nego nekoga tko mu je to posao. To je tako danas.

Uništio Fortnite

A dr. Disrespect jedan je od najvećih influencera današnjice kad pričamo o svijetu igara. I vjerujte kad ono ovako “pokaka” igru da to ima utjecaja na igrače. 

“Fortnite je samo hir. Igra će biti mrtva u roku godine dana jer će ljude biti sramota da ih se povezuje s tom igrom.” “Fortnite je baš kao i Teletubbiesi. Prolazna i užasna stvar koja je na brzinu zgrabila hrpu novca.” Naravno da se ovo neće svidjeti svima, ali nije tu stao sa svojim razmišljanjem.

Naglasio je da mu nije jasno kako su ljudi pali na ovu igru jer je loša. Mi ne ulazimo u to tko šta igra i voli, ali upravo je Ninja najzaslužniji za rast igre. Ne mediji. Fortnite je i dalje jedna od najigranijih igara i neće propasti naravno jer Epic od nedavno dijeli osim besplatnih battle passova i ključeve većini streamera kako bi mogli raditi custom igre. Nekad je to bilo nemoguće dobiti. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano