Vijesti

Dying Light 2 službeno je potvrđen i jedva čekamo tamaniti zombije svojim elektriziranim sjekirama!

I još Chris Avellone radi na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasigurno jedno od iznenađenja E3-a će biti Dying Light 2. Na Microsoftovoj konferenciji smo dobili ne samo trailer, već i gameplay nastavka Techlandovog zombi-parkour (čudno mi je ovo pisati) hita. Svijet se malo promijenio otkad je propao pokušaj liječenja epidemije. Svijet je propao i sada izgleda kao mješavina Children of Mena i Planet of the Apesa, a kako bi taj svijet bio ispunjen uvjerljivim likovima, Techland se pobrinuo tako što je doveo Chrisa Avellonea, veterana industrije, u svoje redove.

https://www.youtube.com/watch?v=KRScQU_bS1s

Atmosfera ubija.

Novost je da Dying Light 2 ide još malo dublje u RPG smjeru i to upravo po pitanju naracije. Svijet će biti ispunjen različitim grupama od kojih će svaka imati svoju ideju preživljavanja i odnosa prema običnim civilima koji samo žele preživjeti. Zbog toga je uveden sistem donošenja odluka koje će imati posljedice. Te će se posljedice manifestirati na svijet i oblikovati ovisno o tome kako smo mi, igrači, postupili. Ništa neviđeno, no s obzirom da je Avellone zaslužan za narativni aspekt igre, definitivno dodatan razlog da se veselimo novoj dozi skakutanja po krovovima dok nam bejzbol palica s čavlima viri iz ruksaka.

https://www.youtube.com/watch?v=98oJYDRblLI

Ono kad frajera slučajno gurneš s tornja jer si trenirao parkour tri mjeseca.

Ne znamo još kada ćemo zaigrati Dying Light 2, ali sudeći po prezentaciji na E3-u, ovo je igra koju će se definitivno isplatiti držati na oku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano