Vijesti

EA napokon priznao problem; Anthem vam zaista može ozbiljno zeznuti PlayStation 4

E moj Anthem, crni Anthem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao da Anthem nije imao dovoljno problema jer je još uvijek za mnoge tehnički krš, BioWare i EA imaju novi problem za koji znaju već svi. Probajte samo u Google upisati “Anthem bri…” i izbacit će vam na stotine tisuća rezultata. Nažalost, jučer smo pisali o tome da Anthem može uništiti vaš PS4. Doslovno može. Sve više igrača javlja da s konzolom ne mogu ništa i da se pretvorila u “ciglu.”

PlayStation je krenuo refundirati novac za igru jer očito zna što se događa, a EA i BioWare čekaju mnoge tužbe. EA-u je trebalo više od 24 sata kako bi reagirao, a ponuđen odgovor na problem ne predstavlja rješenje ni u kojem slučaju. Licemjerno bi od mene bilo da vam preporučam da zasad ne igrate Anthem na PS4 jer ja igram, ali da, bilo bi pametno pričekati možda patch.

Istina je da nešto ne štima jer se meni osobno jučer igrala crashala u PS4 menu preko 10 puta. Na sreću to je najozbiljnija stvar koja se dogodila, ali igranjem Anthema na PS4 konzoli kockate se da vam konzola ode u vraga. Ne treba reći da su igrači bijesni, a ne pomaže im ni BioWare ni EA koji i dalje ovaj problem uvelike ignoriraju.

Prava je šteta što se događa trenutno oko igre, ali osobno mogu razumjeti frustraciju igrača. Nakon što mi se igrala jučer crashala u istoj misiji u manje od 3 minute nekakvih 4 puta, poludio sam. Da sam pametan ugasio bi igru i čekao bolje dane.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano