Vijesti

Elder Scrolls Online će na PlayStationu 4 Pro podržavati nativan 4K prikaz

Počeli smo dobivati službene najave od izdavača o prikazu postojećih igara na PlayStationu 4 Pro. Očekujte bolji tehnički prikaz i za 1080p zaslone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bethesda je izjavila kako će Elder Scrolls Online od prvog dana na PlayStation 4 Pro podržavati 4K prikaz. Zanimljivo je to da Bethesda naglašava kako se radi o nativnom 4K prikazu. Većina 4K naslova na PlayStation 4 Pro će zapravo koristiti upscaleing ili rekonstrukciju za stvaranje 4K prikaza, no čini se da će ipak biti i igara koje će podržavati “pravi” 4K prikaz. Zasad je poznato da će i Naughty Dog omogućiti nativan 4K prikaz za Last of Us Remastered.

Bethesda poručuje kako je ESO originalno dizajniran za širok spektar PC konfiguracija pa nije bilo problema kako bi prilagodili igru za PlayStation 4 Pro konzolu. 4K podrška će biti dostupna preko zakrpe. Ukoliko nemate 4K ekran i još uvijek koristite 1080p TV dobre su vijesti da će developeri i za takav prikaz osigurati kvalitetniji i detaljniji prikaz zbog jačeg hardvera u PlayStation 4 Pro konzoli. Ukoliko je konzola spojena na 4K monitor igra će automatski pokrenuti 4K.

Kako izgleda PlayStation 4 Pro verzija možete pogledati u novom 4K traileru:

https://www.youtube.com/watch?v=oEDSxbtKKCw

Naš osvrt na PlayStation 4 Pro i PS4 Slim možete pročitati ovdje.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano