Vijesti

Evolution Studios se pridružuje Codemastersu

Codemasterovci postaju najveći racing studio na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je sve iznenadio prošli mjesec kada su zatvorili svoj Evolution Studios. Paul Rustchynsky je jutros na svom službenom Twitteru objavio da se pridružuje Codemastersu, zajedno sa ostatkom Evolution Studios ekipe.

 

Legendarni Codemasters studio ne treba posebno predstavljati. Ovaj racing gigant je jedan od najstarijih nezavisnih engleskih studija. Desetljećima nam pružaju racing naslove poput TOCA, Grid, F1, Rally i Dirt. Mick Hocking, voditelj Evolution Studiosa dok su bili pod SCEE, je sada podpredsjenik razvoja proizvoda.

 

Ekipa iz Evolutiona će sada imati priliku istražiti i ostale platforme budući da više nisu vezani za PlayStation. Sony i dalje ima prava na IP-e poput Drivecluba i Motorstorma. Ostaje za vidjeti koje će ime Evolution Studios nositi kao dio Codemastersa. Codemasters trenutno ima tri podružnice. Codemasters Southam, Codemasters Birmingham i Codemasters Studio Sdn Bhd.

Evolution Studios će se službeno pridružiti Codemastersu 25. travnja. Sve detalje možete pročitati na službenom blogu.

codemasters logo

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano