Vijesti

Fallout 76 ima jako n00b prijateljski multiplayer stoga ne morate plakati!

NEEEEEEE!!! MAJKU VAM JEB*M! S*EBALI STE FALLOUT! NEĆU IGRAT OVO SMEĆE – povikaše mnogi i ostadoše živi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi “gejmeri” smo kao birači ove zemlje. Ne volimo promjene nego uvijek biramo isto. Valjda nam je dobro. Slična sudbina snašla je skoro i Fallout serijal. Znamo svi da Fallout 76 neće biti single player igra nego će po prvi puta biti multiplayer always online igre. Podignula se buna diljem interneta jer će nas drugi igrači moći ubiti, uništiti naše baze koje smo gradili godinama i eto sranja. Peticije, nezadovoljstvo, a sve proizašlo iz straha samih igrača kako će oni sada ovo igrati. Ne trebam ni reći da je zaokret u serijalu bio potreban jer već godinama bio je dobar, ali – isti. I konačno došao je taj fantastični QuakeCon na kojem smo vidjeli novi Doom, novi Rage 2 gameplay, a saznali smo i hrpu novih detalja za multiplayer Fallouta 76. 

https://www.youtube.com/watch?v=jcquJHG_v6A

Sve detalje možete čuti u videu, a ako vam se ne da gledati mogu vam samo reći da po svemu što sam vidio, pročitao i spoznao – nemajte straha! Da, mogu vas ubiti! Da, mogu vam shebati bazu, ali isto tako sve vrlo lagano možete ponovno sagraditi, a ako se ne želite boriti i krenuti u PvP vode – ne morate. Kazna za onoga koji vas napuca, a vi ne uzvratite pucnjavu je višestruka. Prvo će ga vidjeti svi na mapi, glava će mu biti ucijenjena, a ako ga ubijete dobiti ćete duplo nego ste izgubili. Pazite i budite mudri ako mislite biti bully u igri. Koncept je sličan onome u Divisionu i igranju u dark zoni. Video vam je tu pa pogledajte. Stiže još jedan video u kojem ćemo malo pričati o novom sustavu perkova – karticama. Warfarme anyone?

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

 

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano