Vijesti

Fantastična PlayStation Plus ponuda igara za veljaču

I još više prostora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilično dugo smo čekali objavu besplatnih igara koje ćemo dobiti u sklopu naše PlayStation Plus pretplate i moramo reći da se na kraju čekanje isplatilo. Vjerujem da će For Honor i Hitman: The Complete First Season zadovoljiti mnoge igrače. For Honor je nakon svih zakrpa i dodataka, postao jako dobar multiplayer naslov vrijedan igranja, a kakav je Hitman igra mislim da je svima jasno. No, tu nije kraj iznenađenjima. Sony je objavio da svim PlayStation Pretplatnicima povećava cloud storage za sejvove igara. Sad imamo 10GB prostora, a uskoro ćemo imati na raspolaganju čak 100GB.

https://www.youtube.com/watch?v=tKUU_nVLcVY

Našu recenziju Hitmana možete pronaći ovdje, pa provjerite zašto mislimo da je Hitman odlična igra. Nema više opravdanja sad kad je besplatna da je ne zaigrate. Ovo je također zadnji mjesec kad nam Sony daje besplatne PS3 i PS Vita igre što je ranije već najavio. Sve nove igre biti će dostupne od 5.2. što znači da požurite sa skidanjem sadašnjih igara. Osim For Honora i Hitmana dolaze i slijedeće igre:

  • Divekick (PS3, PS Vita)
  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)
  • Gunhouse (PS4, PS Vita)
  • Rogue Aces (PS4, PS Vita)

https://www.youtube.com/watch?v=69kRCyyxdEY

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano