Vijesti

Hideo Kojima u novoj godini priprema nešto veliko što će iznenaditi sve

Hideo, povedi nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepo li je danas biti priučeni gaming “novinar”. U doba interneta svatko može biti novinar, pa tako i autor ovih redova, a ono što su sise i guzice na Indexima, Večernjima i 24satovima (lektorica, koju jedinu nemam potrebe stavljati pod navodnike, vjerojatno će poluditi kad vidi ovo oblikovanje), to su nama izjave Hidea Kojime. Što god taj čovjek izjavi, čitat će se. Svi smo uzbuđeni.

Svi smo uzbuđeni i danas, iako znamo za podužu Hideovu povijest lažnog “hajpanja”. Tako je ovaj put Kojima za japanski Dengeki komentirao događaje u godini iza nas, ali i sebi svojstveno najavio 2018. godinu. Dobra vijest je: Kojima još nikada u svojem životu nije vidio da razvoj neke igre ide tako glatko kao što je to u slučaju Death Strandinga. A potencijalno još veća vijest je izjava kako Hideo priprema nešto veliko u 2018. godini. To “nešto veliko” trebalo bi iznenaditi sve, pa vjerojatno i njega samoga.

Što nam sprema veliki Hideo?

Hmm, što bi to “nešto” moglo biti? Datum izlaska Death Strandinga, i to u 2018. godini? Priznanje kako je cijeli Death Stranding i svađa s Konamijem bio dobro izrežirani paravan, pa iznenadno objavi treći chapter za MGS V i konačno dovrši igru? Možda se ostavlja gaming industrije i kreće na osvajanje Marsa s Elonom Muskom i SpaceXom? Imam i teoriju koja bi mogla raspi*diti većinu vas: Death Stranding izdaje kao F2P igru, gdje će ingame valuta biti male bebice?

Poznavajući Kojimu, apsolutno sve je moguće. A mi bismo bili zadovoljni i s novim trailerom za Death Stranding, po mogućnosti već do kraja ove godine, koji nekim čudom ne bi ostavio još više pitanja iza sebe. Ako još ne znate što je to Death Stranding, u nastavku pogledajte sve dosad izašle trailere.

https://www.youtube.com/watch?v=Rx4Fq-pKAzM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano