Vijesti

Idući mjesec na PS4 dolazi besplatni i odlični Monster Hunter World klon Dauntless

Pripremite se na sjeckanje divovskih beštija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capcomov Monster Hunter World jedna od najpopularnijih, ali i najboljih igara u ovom trenutku. Igra je to u kojoj zajedno s drugim igračima “mlatite” divovske beštije i zato dobivate sve bolji i bolji loot. Monster Hunter World je igra za koju se lagano možete zakačiti, a teško prestat igrati jer pred vas stalno stavlja prilično dobar izazov, ali i nagrade. Ja sam u MHW osobno proveo preko 500 sati.

Free2Play MHW

Dauntless je igra koja postoji neko vrijeme na PC-u i koja je stvorila pristojnu igraću zajednicu. Radi se baš o igri koja inspiraciju vuče iz spomenutog Monster Hunter Worlda i od toga ne bježi. Igra ima potpuno drugačiji i manje realan grafički izričaj, pa je mnogi zovu MHW “Fortniteom” što nema veze s istinom jer je rad na ovoj igri započeo dosta ranije.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPvKL8Q5HHg

U Dauntlessu je cilj isto tako ganjati i ubijati razne manje i ogromne kreature. Nagrada je sve bolja i jača oprema, pa je potreban grind kako biste postali ultimativni lovac ove igre. Imate nekoliko vrsta vrsta raznih oružja koja mijenjaju način kako igrate. Od pištolja, sjekira, mačeva do ogromnog čekića. Svako oružje zahtjeva drugačiji pristup igrača i svako od oružja ima svoje zasebne bonuse.

Phoenix Labs, kreator ove igre redovno ubacuje nove stvari u igru, a PS4 vlasnike čeka ispeglana verzija igre jer su developeri kroz PC period nadogradili i ispravili puno stvari. Prema dostupnim informacijama neće čak trebati ni PlayStation Plus pretplata, ali igra će imati bonuse za PlayStation Plus pretplatnike.

Također, Phoenix Labs želi da Dauntless bude cross-platform u smislu prijenosa računa s PC-a na konzole i obratno što znači da ako već sad igrate PC verziju, a vaši prijatelji imaju PS4, moći ćete lika ubaciti u PS4 verziju i nećete morat igrati ispočetka. Igra dolazi sredinom travnja na PS4.

Dauntless gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=OjiArNF1EyQ

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano