Vijesti

Je li ovo najljepša ili najluđa PlayStation 4 konzola ikad? Izgleda nevjerojatno!

Jeste li vidjeli ikad nešto slično?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo što vidite gore na naslovnoj slici je ne biste vjerovali PlayStation 4 konzola. O ukusima se definitivno ne raspravlja, ali ovo izgleda bolesno dobro. Pogledajte samo kako genijalno izgleda gamepad. Ovo nikako nije fake slika PlayStationa 4 već vam ovako izgleda limitirana verzija PlayStation 4 konzole presvučeno u Sekiro: Shadows Die Twice ruho. Da, ludi Japanci.

sekiro shadows die twice limited edition ps4 pro 768x432 1

U moru limited edition konzola ova zasigurno privlači poglede svih jer pazite samo koliko je pažnje posvećeno najsitnim detaljima. Konzola je “presvučena”  kombinaciju bambusa i drveta i sve je tako kirurški precizno “izrebareno.” Izgleda predivno, a još bolje s ovakvim stilom uklapa se u dnevni boravak bez problema.

https://www.youtube.com/watch?v=8KyefquucUM

Jedina mana ove priče? Ovo izdanje ekskluzivno je za Belgiju i Nizozemsku. Konzolu prodaje Game Mania dućan, pa ako imate nekoga u Belgiji i Nizozemskoj ili možete povući vezu da vam pošalju konzolu, bit ćete jedan od rijetki koji će imati ovo čudo doma. I još je u pitanju PS4 Pro verzija. Kud ćete bolje? 

Nažalost, u trenutku pisanja teksta cijena konzole nije poznata, ali vjerujemo da će biti prilično paprena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano