Vijesti

Jedva čekate Sekiro: Shadows Die Twice? Onda nam objasnite kako mislite preživjeti ovu divovsku zmijetinu!

Fuj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih nekoliko tjedana From Software i Activision nas u kratkim trailerima od 30 sekundi upoznavaju s neprijateljima Sekira. Prilično je jasno da ćete izgubiti hrpetinu živaca boreći se protiv njih jer je velika vjerojatnost da će vas namlatiti kao zadnjeg amatera. Barem dok ne shvatite i ne skužite njihovu mehaniku i kretnje. Uostalom baš kao i sa svakom Souls igrom.

Ako još to niste znali, Sekiro: Shadows Die Twice je igra kreatora Dark Souls, Demon Souls i Bloodborne igara. Svaka od navedenih igara je pravo malo remek djelo, a vjerujemo da Sekiro neće biti ništa drugačiji. Kreatori su već potvrdili da je igra iznimno teška, pa očekujte da ćete često umirati.

Od babe do zmije

U članak ćemo ubaciti sve do sad neprijatelje odnosno bosseve s kojim ćemo se boriti, ali kako ćemo ovu zmiju pobjediti, nije jasno. Pogledajte samo kolika je mrcina u pitanju! Inače, neki su imali priliku isprobati dionicu sa zmijom iza zatvorenih vrata na E3-u gdje je na stealth način trebalo bježati od zmije, ali od borbe nećete moći pobjeći. Sretno vam bilo.

Sekiro: Shadows Die Twice izlazi već 22.3. i to na PS4, PC i Xbox One. Do tada ako već niste, pogledajte tko i što će vas pošteno nalupati jednom kad krenete igrati igru.

General Tenzen Yamauchi

Gyoubu Masataka Oniwa

Corrupted Monk

Lady Butterfly

Chained Ogre

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano