Vijesti

Konačno dolazi fantastična Harry Potter igra za odrasle!?

Izvjesno je da na igri radi kreator fantastičnog Batman serijala – Rocksteady!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE 2.10. 16:40

Eurogamerovi izvori potvrdili su kako igra zaista postoji, ali da na naslovu ne radi Rocksteady. Moguće je da na projektu radi Avalanche Software (ne Just Cause developer Avalanche Studios) prema njihovim izvorima.

Originalna vijest

Moramo priznati da nismo ni u snu mogli znati da se radi na novoj Harry Potter koje su u prošlosti bile dosta loše i površne i za djecu. Video koji je danas iscurio ukazuje da je nova Harry Potter igra debelo u razvoju i da se radi o RPG naslovu koji unatoč užasnoj kvaliteti videa izgleda odlično. Mi mislimo da je riječ o pravoj stvari jer sumnjam da je ovo sve fake. 

Prema dostupnim informacijama riječ o open world RPG naslovu iz trećeg lica smještenom u svijet čarobnjaštva i Harry Pottera. Vrijeme radnje je 19. stoljeće, a po vašem dolasku u Hogwarts (škola čarobnjaštva) kreću se događati čudne stvari. Igra nije striktno vezana za priču iz knjiga i filmova, nego je novo iskustvo smješteno u Harry Potter svijet.

https://www.youtube.com/watch?v=2-HER1xKQl4

U Zabranjenoj Šumi mračne sile uzrokuju niz strašnih događaja, a tu na scenu stupamo mi. Budući da je riječ o RPG-u istraživati ćemo do sada neviđene lokacije Harry Potter svijeta, a na putu ćemo susresti mnogobrojne neprijatelje, od Mračnih Čarobnjaka, raznih zvijeri do Goblina. Upoznat ćemo i nove prijatelje, ali i kreirati čarobne napitke, magije. Po dostupnim informacijama moguće je da nećemo igrati sami nego će biti više članova ekipe. Moći ćete u potpunosti izgraditi lika kako vi želite, raditi kombinaciju magija koju vi želite i sl.

Budući da je igra otvorenog tipa, čitav svijet vam je dostupan za istraživanje. Harry Potter je u vlasništvu Warner Brosa koji pod sobom ima Rocksteady studio koji je radio fantastičan Batman serijal, moguće je da upravo Rocksteady radi na ovoj Harry Potter igri. Znamo da Rocksteady radi na novoj igri, a ovo bi mogla biti ta igra. Svakako se nadamo da je to točno jer igra bi samo profitirala ako na njoj radi takav veliki studio. Druga glasina kaže da na igri radi možda Avalanche Software koji je radio do sada igre kao što su Disney Infiniti ili Cars. Nadamo se nekako da je ipak Rocksteady u igri. 

AKO MAKNU VIDEO S YT-a, EVO ALTERNATIVA

Leaked Harry Potter RPG Game! from Filip Terzić on Vimeo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano